Tunç, Çakraz'da

Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Ahatlar köyünde Amasra kaymakamlığınca köylere hizmet götürme birliği desteği ile yapılan, köylüler tarafından üretilen ürünlerin satıldığı stantları gezdikten sonra Çakraz Tatil beldesine giderek Çakraz’da ikamet eden Ahmet Tezel’in vefatı sebebiyle evine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Tunç, taziye ziyaretinin ardından Çakraz tatil beldesinde hemşehrileriyle kıraathanede çay sohbeti gerçekleştirdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Çakraz tatil beldesi Kanalizasyon Projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2012 yılı yatırım programına alındığını ve kanalizasyon projesi için 1 milyon lira ödeneğin ayrıldığını Bartın İl Özel İdaremiz tarafından resmi işlemler ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından, inşaatına yakında başlanacağını açıkladı, Çakraz Kanalizasyon Projesinin yatırım programına alınması ve Kültür ve Turizm alanındaki diğer yatırımlar için Bakanımız Ertuğrul Günay'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AmasraYılmaz TunçÇakraz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.