ASKF yönetimi Başkan Akın'ı ziyaret etti

Başkan Turgut Altınçubuk’un nezaretinde Genel Sekreter İlkay Aydınoğlu, Başkan Yardımcısı Orhan Üstünbaş, Eğitim Sekreteri Ahmet Orhan, Mali Sekreter Reşat Günay, Denetim Kurulu Üyesi İsmail Ekerbiçer ve Örgütleme Sekreteri Erdoğan Ataman tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Akın'a çiçek sunuldu.

ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, Belediye Başkanı Cemal Akın’a federasyon ve amatör kulüplerine bu güne kadar göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkürlerini sunduğu ziyarette Belediye Başkanı Cemal Akın "Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bartın’ın tüm spor alanlarında başarı kaydetmesi için yaptığınız çalışmaları destekliyoruz. Tabi ki birtakım aksaklıklar, eksiklikler olacaktır. Belediye olarak bunların giderilmesi, amatör spor kulüplerimizin gelişmesi ve daha etkin çalışmaların yapılabilmesi için ASKF’nin ve kulüplerimizin her zaman yanında olmaya, elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.