Bartınspor Kötü Başladı: 2-1

Bartınspor 2015-2016 sezonu Bölgesel Amatör Lig'de 8.Grupta ilk maçında Düzce deplasmanında Beyköy Belediyespor'a konuk oldu.

Sezon öncesi Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda Edirnespor'u eleyen ve 1.ön eleme turunda Kastamonu 1966 Spor'a penaltılar sonucu elenirken iyi sinyaller veren Bartınspor, Bölgesel Amatör Lig'de sezonun ilk maçında Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor'a konuk oldu.

Düzce Kaynaşlı ilçe stadında oynanan ve İstanbul bölgesi hakemlerinden Cem Boratay Ala'nın yönettiği maça kötü başlayan Bartınspor, 7.dakikada Beyköy Belediyespor'lu Selman'ın golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra oyunda dengeyi kuran Bartınspor, geliştirdiği ataklarla beraberlik golü için gelmeye başladı. Beklenen gol bir türlü gelmezken, maçın 43.dakikasında İsmail Bektaş'ın oyundan atılmasıyla Beyköy Belediyespor sahada 10 kişi kaldı. İlk yarının kalan dakikalarında da skor değişmedi ve ilk yarı Düzce temsilcisinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıya daha iyi başlaması beklenen Bartınspor, 49.dakikada şok bir golle 2-0 geriye düştü. Gelişen Beyköy Belediyespor atağında 1.golün sahibi Selman, takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Skorun avantajıyla kontrollü bir oyun sergileyen rakibi karşısında aradığı gol ve golleri bir türlü bulamayan Bartınspor maçın 89.dakikasında Abdurrahim penaltı golüyle farkı 1'e indirdi: 2-1. Kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayan Bartınspor sezonun ilk maçında sahadan puansız ayrıldı.

Bu sonuçla sezona kötü bir başlangıç yapan Bartınspor, önümüzdeki hafta İstanbul temsilcisi Vefaspor'u ağırlayacak.

BAL 8.Grup 1. Hafta
Serdivanspor 1-0 Karasuspor
Paşabahçespor 0-1 HEASK (Halide Edip Adıvar SK)
Leventspor 2-0 Akçakocaspor
Kdz.Ereğli Belediyespor 1-0 Kilimli Belediyespor
Beyköy Belediyespor 2-1 Bartınspor
Vefaspor 2-0 Dikilitaşspor
Yeniçağaspor 2-5 Kocaalispor

2. Hafta
Dikilitaşspor - Kocaalispor
Bartınspor - Vefaspor
Kilimli Belediyespor - Beyköy Belediyespor
Akçakocaspor - Kdz.Ereğli Belediyespor
HEASK - Leventspor
Karasuspor - Paşabahçespor
Serdivanspor - Yeniçağaspor

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alican Demirci 9 yıl önce

Ne zaman iyi başladığını hatırlamıyorum. Bir ilin takimi, bütçesi ve kendi küçük bir takıma yenilenmesini anlamış deilim.10 kişiyi yenemiyorsun kimi yenecekler. 3.lige çıkma hedefin varsa bole maçları alacaksın.

Misafir Avatar
Düzcelı omer 9 yıl önce @Alican Demirci

düzcelıyım ama bartını bartınsporu severım gercekten düzce spor gıbı ılk maclara kötü basladı demelerı benıde benıde delı eder arkadasın dedıgı gıbı kucuk takımlara takılmayacan. hedefın varsa basarılar bartınspora

Beğenmedim! (0)
Avatar
okan yıldırım 9 yıl önce

yenildiğiniz takımı çok küsümsüyorsunuz bundan kaybediyorsunuz