Belediye Sporcuları Başarıya Doymuyor
BARTIN BELEDİYESİ SPORCULARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Bartın Belediyesi Spor Kulübü, kurulduğu andan itibaren başarılı sporcularıyla göz dolduruyor. Spor Kulübü güreş branşında gösterdiği başarıdan dolayı gurur tablosu çiziyor.

Bartın Belediyesi gerek kültürel ve sanatsal ve gerekse de sportif etkinlikleri ile gençlerin ve çocukların serbest zamanlarını değerlendirebilmelerine olanak sağlıyor. Spor Kulübü, bir çok branşta Milli Takıma sporcu transferi yaparken, Güreş İhtisas Kulüplerine ve Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Yüksek Okullarına yerleşmelerinde etkin oldu. En son Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Dağköy’de düzenlenen güreş müsabakalarına 14 sporcusuyla katılan Bartın Belediyesi Spor Kulübü, Kozlu’dan madalyalar ile döndü. Deste büyük boyda Yavuz Ayaz, Toskoparanda Barış Çengel ve Teşvik 2.boyda Umut Çakmak üçüncülük ödüllerini almaya hak kazanırken, 8 sporcu ilk 8’e girerek ilimizi başarıyla temsil ettiler. Belediye Başkanı Cemal Akın konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, her zaman spora ve sporcuya destek olduklarını ifade etti. Akın, “ Göreve geldiğimizde Ata Sporumuz Güreşi yeni nesle aktarmak, gençlerimize sporu sevdirmek, gençlerimizin ve çocuklarımızın serbest zamanlarını spor ile değerlendirebilmelerine olanak sağlamak amacıyla kurduğumuz Bartın Belediyesi Spor Kulübümüz, bir çok branş ve spor dalında faaliyetlerini sürdürüyor. Sporcularımız başarıları ile bizleri gururlandırıyor, umutlandırıyorlar. Sporcularımızın  yetişmesinde büyük emeği olan başta aileleri olmak üzere tüm antrenör ve hocalarımıza teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.