Genç seyyahlar Edirne ve Safranbolu'da

Seyyah bizim iller projesi kapsamında 43 bayan gençle birlikte Murat SUBAŞI ve Elif EMİROĞLU sorumluluğunda Edirne gezisi gerçekleştirildi. Gençler Edirne de tarihi mimari yapıları gezdi. MİMAR SİNAN’ın Osmanlı mimarisindeki ustalık eserim dediği SELİMİYE camisini gezen gençlerimiz mimari yapıya hayran kaldılar. Bu fırsatı sundukları için başta Bakanımız Suat KILIÇ ve İl Müdürümüz Ali ÖZDEMİR’e teşekkür ettiklerini belirttiler.

Seyyah bizim iller projesi kapsamında Bartın Gençlik Merkezi Cumartesi Barış BOZKURT sorumluluğunda 43 ,Pazar Günü Gençlik Lideri Eyüp HENDEK sorumluluğunda 42 olmak üzere toplam 85 kişilik kız grubu kafilesiyle Karabük ilinin tarihi Safranbolu ilçesine gezi düzenlendi.Gençler bu imkanı sağladıkları için İl Müdürümüz Ali ÖZDEMİR ve Gençlik Merkezi Müdür Vekilimiz S.SAMİ DEMİREL’e teşekkür ettiler.İl Müdürü Ali ÖZDEMİR Seyyah Bizim İller Projesi ile gençlerimizin ülkemizin tarihi güzelliklerini keşfettiklerini, yaşadığımız vatanın değerini öğrenme fırsatı bulduklarını ve yaşamadıkları güzellikleri bu proje sayesinde yaşama fırsatı bulduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Seyyah Bizim İller
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.