İnkumu'nda Bisiklet Yoluna Koruma

Bartın'ın İnkumu tatil beldesinde İskele Mahallesi'ne yapılan bisiklet yoluna demir korkuluklar yerleştiriliyor.

İlgili Foto Galeriye Git

İnkumu İskele Mahallesi'ne yapılan bisiklet yoluna Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından demir korkuluklar yerleştiriliyor. Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalarla ilgili açıklamasında İskele Mahallesi’nin alt yapısında olduğu gibi üst yapısını da tüm ayrıntılarıyla ele alarak düzenlediklerini belirtti.

Akın açıklamasında “ İnkumu İskele Mahallesi’nde başlatılan düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyoruz. Yenile projemiz kapsamında İnkumu İskele Mahallesi’nde yapmış olduğumuz 1500 metre uzunluğunda bisiklet yolunu araç parkını önlemek amacıyla demir korkuluklarla çeviriyoruz. Bu çalışma ile araç trafiğinde meydana gelen olumsuz parkları önleyerek bisiklet kullanmayı seven vatandaşlarımıza huzur ve güven içinde ulaşım imkânı sağlamış olacağız. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
amasra 6 yıl önce

amasra belediyesi yoldan kazandığı otopark paraları ile limana cam korumalık yapsa diyorum. yolda durandan limanda durandan para alan bir belediye yok böyle birşey. bütün araçlara fiş kesiliyor şaka gibi.

Avatar
anonim 6 yıl önce

ne güzel bir şeyde keşke bartın ilçesine değilde merkezde yapılsa