Kuran Kursu'ndan bir ilk

Program Bartın İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ, İl Müftü Yardımcısı Veyis POLAT ın katılımıyla başladı. Programda ilk olarak İstiklal Marşı okundu. İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ açılış konuşmasında Çankakale savaşının kolay kazanılmadığını, milletçe devletçe iman birliğiyle Çanakkale Zaferinin gerçekleştiğini anlattı.

Bartın kültür merkezi konferans salonunda düzenlenen Çanakkale şehitlerini anma programına katılım yoğun oldu. Merkez Kuran Kursunun Öğrenci ve öğreticilerinin hazırlayıp sunduğu programda izleyenler duygulu anlar yaşadı. programda Çanakkale’de yaşanmış olayları anlatan tiyatrolara, yazılara, şiirlere, türkülere ve ilahilere yer verildi.  Bartın Merkez Kuran Kursu yönetisi ve öğreticisi olan İlhan GÖKÇEN'in kapanış konuşmasıyla ve duasıyla son buldu.

Bartın kültür merkezi konferans salonunda düzenlenen Çanakkale şehitlerini anma programına katılım yoğun oldu. Merkez Kuran Kursunun Öğrenci ve öğreticilerinin hazırlayıp sunduğu programda izleyenler duygulu anlar yaşadı. programda Çanakkale’de yaşanmış olayları anlatan tiyatrolara, yazılara, şiirlere, türkülere ve ilahilere yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale Şehitleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.