Patlayan Ana Boru Onarıldı

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile Ulupınar su ishale hattının boru bağlantı noktasındaki kaynakta meydana gelen su patlağındaki tamirat çalışması tamamlandı.

İlgili Foto Galeriye Git

Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ulupınar’dan gelen su ishale hattımızdaki 600’lük çelik borunun kaynak noktasında patlama meydana gelmişti. Ekiplerimizi ivedi bir şekilde patlak noktasına yönlendirdik ve çalışma başlattık. Kısa zamanda patlak tespit edildi ve çalışmalar başladı. Patlak olan bölge ekiplerimizin çalışmaları sonucu onarıldı.Çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI

Öte yandan Bartın Belediyesinden yapılan duyuruda; "Ulupınar Su İsale Hattımızm Kirazlık mevkiindeki arızalanıl giderilmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmaları yapılacağından 12 Nisan 2017 Çarşamba gecesi saat 01:00’den itibaren 13 Nisan 2017 Perşembe günü saat 13:00'e kadar Şehrimizin suları kesilecektir. Yüksek mevkilerde bulunan mahallelerimizde olası su kesilmelerine karşı Sayın Halkımızın mağdur olmamaları bakımından tedbirlerini almaları ilanen duyurulur." denildi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın BelediyesiUlupınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.