Ulus İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında İnceleme

ULUS İMAM HATİP ORTAOKULU İNŞAATINDA İNCELEME

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte yapımına geçen ay başlanan Ulus İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak işçilere kolaylıklar dilediler.

8 Mart 2014 tarihinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, protokol üyeleri ve Ulus halkının yoğun katılımı ile temeli atılan Ulus İmam Hatip Ortaokulu inşaatı hızla devam ediyor. Bir ayda bodrum kat ve birinci katın kaba inşaatı bitirilen okulun yapımı 31 Temmuz 2014 tarihinde tamamlanacak. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun inşaatta çalışan işçilere kolaylıklar dilediler.

Okul inşaatında yapılan incelemenin ardından bir açıklama yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İmam hatip Ortaokulunun çevre düzenlemeleri ile yaklaşık 3 trilyona malolacağını belirterek Bartın’da şu anda yapımı devam eden 8 okul inşaatının bulunduğunu söyledi. 12 yılda Bartın iline 22 okul kazandırdıklarını belirten Milletvekili Tunç, devam eden okullarımızın da önümüzdeki yıl bittiğini düşünürsek, 12 yılda 30 okulu Bartın’a kazandırmanın mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.