Dr.Kırşanlı, Kurucaşile'nin Köylerinde

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bartın 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, düzenlenen ziyaret programları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Avara, Tekkeönü, Karaman ve Kanatlı Köyü ile Kurucaşile İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde olduğu gibi yine hoş görü ile karşılanan Kırşanlı, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek seçim süreciyle ilgili bilgiler paylaştı. Ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan, seçildiği takdirde herkesin vekili olacağını ifade eden Kırşanlı,

“Öncelikle vatandaşlarımız arasındaki samimiyeti ayrıştırmadan birlik ve beraberliğin pekişmesi için güzel işler yapmayı hedefliyorum. Kimseyi kimseden ayırmadan, bu vatanda, bu memlekette yaşayan herkesin sesi olacağım. Aydınlar Köyü’ndeki Ayşe Teyzenin Duasını alacak, Hasankadı’daki Mehmet Amca’nın nasihatini dinleyeceğim. Tüm halkımızın mutluluklarına ortak olacağız. Şehrimizi birlikte güzelleştireceğiz. Güzel Bartın’ımızı geliştirerek herkese tanıtılmasını sağlayacağız. Halkımız bu görevi layık gördüğünde anlatmak istediğim her şeyi ve daha fazlasını yorulmadan, usanmadan yapacağız. Saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Orhan Kırşanlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.