Amasra Siyah-Beyaz oldu

Amasra Siyah-Beyaz oldu

BARTIN’ın Amasra ilçesinde bir grup Beşiktaş taraftarı Büyük Limanda bulunan mendireğin bir bölümünü takımlarının renklerine boyadılar.

Adlarını “Bartın Çarşı Soldiers Of Beşiktaş” olarak belirleyen 30 taraftar Beşiktaş için boyama yaptı. Grup üyeleri haftasonu Amasra’da bir araya gelerek, Büyük Limanda bulanan mendireğin 30 metrelik bölümünü siyah-beyaz renklere boyadılar.

Taraftar grubu ayrıca Beşiktaş arması da yaparak, selfi ve hatıra fotoğrafı çektirmeye ihmal etmediler.Taraftar grubunun siyah beyaz renkler için 70 kutu boya harcadığı öğrenildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
AmasraBeşiktaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkçe Beşiktaş 8 yıl önce

insanların takımlarını desteklemeleri güzel de, taraftar grubunun isminin ingilizce olması garip, bu yabancı isim kullanma isteği nereden geliyor, onu da sosyolog ve psikolog arkadaşlar açıklasın. beşiktaş a başarılar saygılarımla.

Avatar
Dursun74 8 yıl önce

Yer siyah gök beyaz şampiyonsun Beşiktaş