Başkan Akın'dan Turizm tesislerine ziyaret

İlk olarak Yıldız ve Metin Yücel'in sahibi olduğu Fatma Hanım Konağı'nı ziyaret eden Başkan Akın, Yücel ailesine Bartın turizmine bu tür bir konaklama tesisi kazandırdıkları için teşekkür etti.

Ardından Küp Motel'i ziyaret eden Akın, burada motel sahibi Yusuf Aldatmaz ile görüştü. Bartın turizmine konaklama tesisi olarak kazandırılan ilk yerel sivil mimari örneği olan Küp Motel'in örnek teşkil ettiğini belirten Akın, bu tür tesislerin çoğalması dileğinde bulundu.

Küp Motel'i ziyareti sırasında motele gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan ile de bir süre sohbet eden Başkan Akın, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Akın'ın turizm tesisleri ziyareti programında Bartın'da son olarak açılan Sümmeler Konuk Evi de yer aldı.

Sümmeler Konuk Evi sahipleri Hasene ve Şükrü Sümmeoğlu ile sohbet eden Başkan Akın, konuk evini gezdikten sonra verdikleri emekten dolayı  Sümmeoğlu ailesine teşekkür etti.

Bu tür mekanların özel mekanlar olduğunu belirten Akın "Tarihimizin kültürel zenginliğini bu tür yerlerde daha açık görebiliyoruz. Buraların Bartın ile bütünleşmesi lazım. Tarihi evlerini büyük titizlik ve zahmet ile Bartın'ın turizmine sunan ve geleceğe bir miras olarak taşıyan değerli dostlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Akın ziyaretleri sırasında Yücel Ailesi, Sümmeoğlu Ailesi ve Yusuf Aldatmaz'a Bartın Belediyesi'nin kültür yayını olan "Çetin Asma ile Tarihe Yolculuk" isimli kitabı armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.