Benim de hayallerim vardı

BARTIN'da, kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu ölen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Burcu Duran'ın fotoğrafının bulunduğu tabela, 24'üncü yaş gününde kaza yerine dikildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Geçen 5 Mart'ta 5 Nolu Çevreyolu'nun Gölbucağı Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada 21 yaşındaki U.K. yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen Burcu Duran'a çarptı. Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyestisyenlik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Burcu Duran, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sürücü Uğur Kalaycı, 'taksirle adam öldürme' suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Burcu Duran'ın annesi Gölbucağı Mahallesi Muhtarı 49 yaşındaki Şermin ve babası Nurettin Duran, kızlarının 24'üncü yaş gününde anma programı düzenledi. Program kapsamında ailesi tarafından yaptırılan Burcu Duran'ın fotoğrafı bulunan ve üzerinde, 'Benim de hayallerim vardı' yazılı tabela kazanın meydana geldiği kaldırıma dikilerek açılışı yapıldı. Burcu Duran'ın arkadaşlarının ellerinde karanfillerle katıldığı tabela açılışı sırasında Şermin Duran gözyaşlarını tutamadı.

Şermin Duran, kazanın meydana geldiği yerde viraj olduğunu söyleyerek, 'Bu yol için yetkililerinden çözüm istiyorum. Gereken her yere başvuracağım. Ben 40 günden beri acımı yaşayamıyorum. Ben bir devlet görevlisi olarak acımı bana yaşatmadılar. Buraya çözüm bulmadılar. Benim evladım gitti, başka canlar yanmasın, bu kaçıncı kaza Bu olaydan sonra burada kaç tane kaza oldu. Artık yeter. Bitsin, anneler ağlamasın artık' dedi.

Daha sonra Burcu Duran için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 7 yıl önce

tamam anladım tabela diktiniz sonuçta bir kardeşimiz öldü peki kazanın tekrarlanmaması için ne gibi önlemler aldınız merak içindeyim.

Avatar
tolgahan 7 yıl önce

bartına çevre yolu yapılıp mevcut yolun şehir içi yol olarak hizmet etmesi sağlanmalıdır