Öğrencilerden Anneler Günü programı

Başarı Yurdunda kalan öğrencilerin ailelerine yönelik düzenlenen program kapsamında Amasra’ya gezi düzenlendi. Amasra’yı gezip alışveriş yapan öğrencilerin anneleri daha sonra Kutlubeyyazıcılar Köyünde bulunan mesire alanına götürülerek piknik yapıldı. Annelerin hakkının asla ödenemeyeceğini ifade eden Bartın Özel Başarı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zeki Işık, “Yurdumuzda kalan öğrencilerimizin ailelerini anlamlı bir günde bir araya getirerek anneler günü programı düzenledik. Birlik, beraberlik ve en önemlisi anneler gününün kutlanması adına düzenlediğimiz bu programla varlık sebebimiz olan annelerimizi memnun edebildiysek bundan onur duyarız” dedi. Başarı yurdunda kalan öğrencilerin anne ve babalarından oluşan yaklaşık 70 kişinin katıldığı programda annelere gül dağıtılıp çeşitli hediyeler verildi. Çocuklarının kaldığı yurt yönetimi tarafından düzenlenen Anneler günü nedeniyle düzenlenen programa teşekkür eden öğrenci velileri, “Böyle anlamlı bir günde çocuklarımızın kaldığı yurttaki öğrencilerin ailelerinin bir araya getirilmesi birlik, beraberlik ve kaynaşma adına güzel oldu” şeklinde konuşarak duygularını ifade ettiler.

BAŞARI İLK YILDA BAŞARIYI YAKALADI

1 yıl önce faaliyete geçen Bartın Özel Başarı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu 1. yılında başarıyı yakaladı. 2011 YGS’de tüm puan türlerinde YGS Bartın Birincisi Başarı Yurdundan çıktı. Başarı yurdunda kalan Hakan Emre Babacan tüm puan türlerinde YGS Bartın birincisi olurken, yine aynı yurtta kalan Faruk Kanatsız isimli öğrenci de YGS 3’de Bartın dördüncüsü oldu. Yurt öğrencilerinden Safa Korkmaz ve Yavuz Ertuğrul isimli öğrenciler de ilk 5 bine girmeyi başardı. Yurt Müdürü Zeki Işık YGS’de başarılı dereceler elde eden öğrencilerini tebrik etti. 

H.Önder

Anahtar Kelimeler:
Anneler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.