BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN”MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Eş Başkanı olduğu Bartın Platformunun termik santrale karşı düzenlediği insan zincirine destek vermek üzere vatandaşlarla Yalı’da bir araya geldi.

Termik Santrale karşı Amasra’da oluşturulacak insan zinciri öncesinde vatandaşlarla ve Platform bileşenleriyle Yalı’da bir araya gelen Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada mücadeleye büyük bir kararlılıkla devam ettiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “Bartın ve Amasra'ya termik santral kurulmaması için verdiğimiz mücadele sürüyor. Bu günde eş başkanı olduğum Bartın Platformu’nun düzenlediği insan zincirine destek veriyoruz. Bu konuda kurum olarak verdiğimiz olumsuz görüşümüzün yanında üzerimize düşen her konuda gerekeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 10 yıl önce

gerçek destek o eyleme katılmakla olur..bir el uzatmakla olur..