Belediye'den yeni atıksu ve kanalizasyon hatları

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekip ve araçlarımızla birlikte, bir taraftan Cumhuriyet Mahallesi Akgünler Sitesi yanında 200’lük beton büzlerle 50 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşeme çalışması yaparken, bir taraftan da Tuna Mahallesi 216. Caddede 600’lük beton büzlerle 40 metre uzunluğunda yağmur suyu yol geçişi büzleri döşeme çalışmaları yapıyoruz. Kanalizasyon hatlarındaki eski ve hasarlı büz ve boruları da yenilediğimiz çalışmalarımızı yeni kurulan ve kurulmakta olan meskenlerin ihtiyacını da karşılayacak şekilde sürdürüyoruz. Aynı zamanda 216. Cadde de yaptığımız çalışma ile yolda biriken yağmur sularından kaynaklanabilecek kaza ve sıkıntıların ortadan kalkmasını sağlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H.Kasım 13 yıl önce

vallahi çalışmalar göz yaşartıyor.
Belediye, Üniversiteye kadar yolları daraltan kaldırım yapacağına ( o yolu daha geniş açsa vatandaş devletin yolunu çit ile gasp etmiş benim diye, çitleri oy kaygısı, eş dost kaygısı olmadan geriye çektirse) ilk önce kanalizasyon ve yağmursuyu çalışması yapsa bundan sonra kaldırım yapılsa ne olur? Vatandaşın kanalizasyonu yol kenarına akıyor. Özellikle Efespilsen bayii yanından başlayarak
Acaba biz balığı baştan tutmak yerine neden kuyruğundan yakalarız da sonrada aman beee elimden kaçıverdi ben ne yapayım deriz. Hiç düşündünüz mü hiç?

Avatar
Ağdacıdan 13 yıl önce

Çalışmalar ortada senin bu yalanların göz yaşartıyor bence yanlış kişiye çamur atıorsun senin vekiline oturması için mi oy verdi bu millet !

Avatar
ali 13 yıl önce

bazı kişiler hatalarını gizlemek için konunun uzaktan yakından alakası olmasada vekili işe karıştırıyorlar .başarısızlıklarını örtmenin yolu bu değildir adama sorarlar; 4 kere üst üste seçim kazanırken siz nerdeydiniz sürekli sandıkta kalıyordunuz.siz hala böyle işleri karıştırmaya devam edin bartın halkı her seçimde en iyi cevabı sandıkta veriyor daha anlamayan varsa gelecektede verecektir.

Avatar
ali 13 yıl önce

muhammet rumuzlu arkadas sen burda yorum yazmayı bırak senaryo yaz benim H.kasım la hiç bir alakam yok ali rumuzuyla yazdıgım eskı yorumları bul oku anlarsın hep aynı rumuzla yorum yazarım sıkısınca böyle yorumlar yapıp işin içinden cıkcam sanma benim belediyeyle ilgili yorumum yok halk cevabı verir sandıkta size .Benim derdim halktan aldığı oylarla her şeçimde basarılı oldugunu kanıtlayan insanları başarızlıgınızı örtmek için işe karıştırmanız.burda sabahtan aksama kadar tetikçilik yapanların 12 haziran seçiminden sonra hallerini gördük.onun için klavye siyasetçiliğine devam edebilirsin.

Avatar
Muhammet 13 yıl önce

H Kasım adlı kişi İlk yorumunda vallahi çalışmalar göz yaşartıyor yolu daraltan kaldırım yapacağına o yolu daha geniş açsa.. kanalizasyon yol kenarına akıyor gibi cümleler sarf etmiş ben bizzat o dediği yere gittim zaten Karaköylüyüm ve Üniversiteyi Ağdacıda bulunan Orman Fakültesinde okudum oraları iyi biliyorum bu arkadaşımın birşey bilmeden sadece yalan ve karalayan sözlerinden siyasi bir sempatizan olduğunu anladığım için Ağdacıdan isimli, çalışmalar ortada senin bu yalanların göz yaşartıyor bence yanlış kişiye çamur atıyorsun senin vekiline oturması içinmi oy verdi bu millet diye bir zarf attım.. Aynı kişi Ali ismiyle hep kuyruk acısı var başlığıile yine sahneye çıkarak bazı kişiler hatalarını gizlemek için konunun uzaktan yakından alakası olmasada vekili işe karıştırıyorlar... diyerek attığım zarfa kendi siyasi görüşlerini savunma adına cevap yazdı. HER ŞEY ORTADA! kimsin,kimlerdensin, hangi partidensin, nerelisin, demeden hizmet veren bir insana siyasi emeller için çamuratılıyor

Avatar
Muhammet 13 yıl önce

Biz çalışanlara çamur atarsak bir dahaki dönem çalışmayanlar seçildiğinde dahamı iyi olacak benim siyasetle işim olmaz çalışan insana hakkını veririm vekillerimizin çalışmasından da hiç memnun değilim tek yaptıkları şey aradabir kürsüye çıkıp görünmek Bartınlılar işsiz, Bartınlılar, hayat pahalılığına mahkum, bartın da, dışarıdan gelen öğretmen, memur en lüks sitelerden ev alırken Hemşehrim çocukları kpss ile atansın diye dershanelere gönderiyor yıllar sürsede atansın diye yoksulluğa razı oluyor ama olmuyor olmuyor olmuyor bir bakmışsın komik puanlarla bartına dışarıdan birileri atanıp duruyor bunda bir iş değil çok iş var 5 yıldır dersaneye giden arkadaşlarım var 90 diye bir baraj var kaç kişi aşmış bunu Bu ile bir aaraştır... kaç kişi o puanı alıpta buraya atanmış onuda araştır sonrada vekillere sor

Avatar
Tarık 13 yıl önce

Her şey ortada söze gerek yok muhammet rumuzlu arkadaş haklı Madem başkan'a dicek sözün yok başkanın haberinde ne işin var burda yakalayabileceğim bir nokta varmı diye gezinen siyasi temsilcileri var belliki ben vatandaş olarak hizmetten yanayım hizmeti yapan konuşsun birazda yapamayan yapana yardım etsin !