Lünen'den güreşçiler geliyor

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER CEMAL AKIN'I ZİYARET ETTİ

Karabük’te şampiyon olan Bartın Belediyesi Güreş Kulübü Başkanı Hüseyin Taner Çetin, As Başkan Taner Bilal, Genel Sayman Yusuf Varnalı, Genel Sekreter Emire Can Sucu, antrenör Ünal Özkan ve güreşçiler, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim ettiler. Başkan Cemal Akın ziyarette yaptığı konuşmada “Ata sporumuz olan güreşi Bartın’da geliştireceğimizi, bu yönde ne gerekiyorsa yapacağımızı söylemiştim. Güreş sporuna sahip çıkmak istiyoruz. Bunun ilk adımı olarak güreş sporuna belediyemizde kurumsal kimlik kazandırdık. Karabük’te alınan başarı, attığımız adımın doğruluğunu göstermiştir. Bize şampiyonluk sevinç ve gururunu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

LÜNEN'DEN GÜREŞÇİLER GELECEK

21-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan programda Lünen’li güreşçiler hem Bartın’ı gezip incelemelerde bulunacak, hem de Bartın Belediyesi Amatör Güreş Spor Kulübü ile ortak idman ve özel turnuva yapacak.

Lünen’den gelecek olan kafilede Doris Schöpke, Detlef Zubeil, Burkhard Körbl, Ali Doğan, Selami Doğan, Burak Ertaş, İhsan Doğan, Bedri Safa, Harun Uzun, Bilge Kalabalık, Şamil Kalabalık, Muhan Kalabalık, Selman Kalabalık, Hakan Aytaş, Hikmet Aytaş, David Tautz, Horst Gehse, Udo Stucht, Şenol Sakallı, Mesut Kayar ve Vladimir Kreps bulunuyor.

2 antrenör, 2 kulüp yöneticisi, 3 spor dairesi yöneticisi ve güreşçilerden oluşan 21 kişilik kafile 8 gün sürecek olan Bartın ziyaretlerinde yerel yönetici-er ile buluşmanın yanı sıra çevre gezileri de yapacak.

21 Nisan’da Zonguldak Havaalanı’na inecek olan kafile, yine aynı havaalanından 28 Nisan’da dönüş yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.