Mahalli İdareler Birliği Toplandı

Bartın Mahalli İdareler Birliği Meclisi Olağan Toplantısı Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda Vali Ali ÇINAR, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, İl Genel Meclis Başkanı Kenan DURSUN, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Ulus Belediye Başkanı H. Hüseyin UZUN, Amasra Belediye Başkanı M. Emin TİMUR, Kurucaşile Belediye Başkanı M. Zihni Sayın, Belde Belediye Başkanları, Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda; 9 maddelik, belirlenmiş gündem ile Vali Ali ÇINAR, Belediye Başkanı Cemal AKIN ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN imzalı Çevre ve Doğal Hayatı Koruma Komisyonunun kurulmasıyla ilgili teklif görüşüldü.

Kapalı oylama usulüyle yapılan seçim sonucu Vali Ali ÇINAR toplantıya katılanların tamamının oyunu alarak Birlik Başkanlığına seçildi.

Birlik Birinci Başkan Vekilliğine Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, 2. Başkan Vekilliğine Kurucaşile Belediye Başkanı M. Zihni SAYIN seçildi.

Toplantıda ayrıca; Bartın Mahalli İdareler Birliği Encümen Üyeliklerine; Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN, Amasra Belediye Başkanı M. Emin TİMUR, Kozcağiz Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar DÖNMEZ, Bartın İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Ziya ALDATMAZ,

Bartın Mahalli İdareler Birliği Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine; Hasankadı Belediye Başkanı Zeki ERDOĞAN, Bartın Belesiyesi Meclis Üyesi H. Fahri FIRINCIOĞLU, Ulus Belediyesi Meclis Üyesi Kadir SARAÇ, Kozcağiz Belediyesi Meclis Üyesi Yunis KARTAL, Kurucaşile Belediye Meclis Üyesi Cafer Mustafa AYTAN,
Bartın Mahalli İdareler Birliği Çevre ve Doğal Hayatı Koruma Komisyonu Üyeliklerine; Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN, Bartın İl Genel Meclis Üyesi İrfan EKMEKÇİ, Bartın Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Taner ÇETİN, Hasankadı Belediye Meclis Üyesi Yılmaz AYAŞ, Abdipaşa Belediye Meclİs Üyesi Necati KURTOĞLU seçildi.

Gündem gereği Bartın Mahalli İdareler Birliği 2013 yılı faaliyet raporu ve 2013 yılı Kesin Hesabı Birlik Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Vali Ali ÇINAR, İlimizde ulaşım, kanalizasyon, içme suyu temini ve arıtma gibi altyapı yatırımlarının yapılması, çevre, doğal hayat ve ekolojik dengenin korunması çalışmalarının yapılması, büyük park ve yeşil alanların yapılması ve korunması, hava, su ve toprak kirliliğinin önlenmesi gibi konularda, Mahalli İdareler üyesi Belediyelerimizle ortak akıl ve koordinasyon içerisinde çalışmalar yaparak, İlimize daha hızlı ve verimli hizmet etmeyi hedeflemekte olduklarını ifade ederek, bu toplantının İlimize, Belediyelerimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal AkınAli Çınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.