Vali Çınar'dan 30 Mart Teşekkürü

Bartın Valisi Ali Çınar 30 Mart 2014 Yerel Seçimleriyle ilgili bir teşekkür mesajı yayımlayarak, seçimlerin huzur içinde yapıldığını söyledi.

Bartın Valisi Ali Çınar'ın 30 Mart 2014 Yerel Seçimleriyle ilgili teşekkür mesajı

Yüksek Seçim Kurulu'nun almış olduğu karar gereği 1 Ocak 2014 günü başlayan Mahalli İdareler Genel Seçimleri süreci, 30 Mart 2014 günü İlimizde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilen seçim ile sona erdi.

Vatandaşlarımızın demokratik haklarını kullanmak üzere yüksek oranda bir katılımla sandığa gitmeleri, İlimizde Milli İradenin tecellisini her zaman olduğu gibi birkez daha göstermiştir. Yerel seçimlerin İlimizde şeffaf ve huzurlu bir ortamda geçmesi adına; seçim propaganda döneminde ve oy verme gününde centilmence mücadele eden ve herhangi bir taşkınlığa müsade etmeyen Sayın Milletvekillerimize, Belediye Başkan Adaylarımıza, Siyasi Parti Yöneticilerimize ve sağduyuyu hiç kaybetmeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Seçimin adil bir şekilde sonuçlanması adına büyük bir fedakarlıkla görevlerini yerine getiren, Yüksek Seçim Kurulu'nun almış olduğu kararları uygulayarak fırsat eşitliği yaratan İl ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlıkları'na ve Sandık Kurullarında görev alan tüm personele; ayrıca Valiliğimiz tarafından planlanan güvenlik tedbirlerini uygulayarak seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesini sağlayan, Valiliğimiz bünyesinde oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Vali Yardımcımız ve Üyelerine, İlçelerimizde koordinasyonu sağlayan İlçe Kaymakamlarımıza, mesai mefhumu gözetmeden özverili bir şekilde çalışarak, her türlü fiziki tedbirleri alan İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatlarımızın her kademesindeki personeline teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.
Seçim propaganda döneminde ve oy verme gününde, özverili bir çalışma yürüterek kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlayan, basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.

Büyük bir demokratik olgunlukla sandığa gelen vatandaşlarımızın desteği ile seçilen İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarını, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerini, Köy ve Mahalle Muhtarlarını tebrik ediyor, sonuçların İlimiz ve tüm vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
Ali Çınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.